Info massages

Sport massage

Een sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met een sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en lichaam.

Bij een sportmassage wordt stevig & diepgaand gemasseerd, waarbij bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren worden gehaald. Daarvoor moet er diep in de spieren worden gemasseerd, dit kan soms een pijnlijk gevoel zijn. Je lichaam geeft met deze pijn namelijk aan dat er iets niet goed zit en juist dat wordt net door mij, als sportmasseur, verholpen. 

Relax massage

Een relaxatie massage is een heerlijke lichaamsmassage welke zorgt voor een weldadig gevoel van ontspanning.

Het dagelijkse leven kan heel wat stress met zich meebrengen. Die spanningen kunnen zich ongemerkt vastzetten op je lichaam en zo zorgen voor verkrampte spieren, nekklachten, hoofdpijn of vastzittende schouders.

 

Een relaxatie massage zorgt ervoor dat je spieren zich terug kunnen ontspannen en dat jij mentaal en fysiek helemaal tot rust komt. Via langzame bewegingen over het ganse lichaam stimuleer ik de de zintuiglijke zenuwuiteinden van je huid. Hierdoor komt endorfine vrij in je hersenen en zo ervaar je een immens ontspannen en gelukzalig gevoel.

 

Je zou een deze vorm van massage eigenlijk kunnen zien als een heerlijk en natuurlijk kalmeringsmiddel.

 

Tijdens een relaxatie massage maak ik graag gebruik van heerlijk geurende essentiële oliën, wierook en een klankschaal. Deze voeden de huid en zintuigen en versterken zo het anti-stress effect van de massage. 

Deze worden enkel gebruikt wanneer jij dit aangenaam vind.

 

Jij bepaalt bovendien zelf hoe stevig je de massage wil.

Intuïtieve massage

Laat je volledig onderdompelen in een oase van 'ZEN' en geef je lichaam over in mijn handen.

Bij Intuïtieve massage staat de zachte, 'zorgende voor' aanraking voorop.

Een massage waarin ik intuïtief zal aanvoelen waar jij als persoon, jouw lichaam op dat moment nood aan heeft.